Božićna drvca u teglama svake godine kupuje sve veći broj građana, ne samo zbog ekološke osvještenosti i brige za okoliš, već i zbog toga što takva drvca gube vrlo malo iglica prilikom unošenja u topli stan ili kuću. U ponudi imamo i sadnice borova, božićna drvca s korijenom koje je moguće kasnije presaditi negdje u prirodi ili ukoliko nije preveliko moguće je držanje na dvorištu tjekom godine i korištenje za božić kroz nekoliko sezona. Božićna drvca u teglama idealno su rješenje i za obitelji sa malom djecom jer takvo Božićno drvce teško će se prevrnuti ukoliko će ga djeca dirati.

Cijene božićnih drvaca ovise o vrsti i veličini drvca. U lončanice se stavlja srebrna smreka jer ona ima manji korijenski sustav te su pogodnije za držanje u tegli i kasnije presađivanje.

BOROVI U TEGLAMA – BOŽIĆNA DRVCA S KORIJENOM

SREBRNA SMREKA SILVER 160-180cm = 450kn

 

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama. Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu; 19.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Svake godine u ranijem periodu 1.11.-8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.