Posjetite neku od naših prodajnih lokacija u Zagrebu razgledajte božićna drvca i odaberite najljepše božićno drvce za sebe i svoju obitelj.

Prodaja božićnih drvaca na prodajnim lokacijama u gradu počinje 18.12.2022 i traje do 24.12.2022 na svim prodajnim lokacijama u gradu.
Svakodnevno od 09.00h – 20.00h

VRBANI III Point shopping centar
TRAVNO kod Mamutice
REMETINEC Super Konzum

NARUČITE BOŽIĆNO DRVCE ONLINE !!!

U ranijem terminu svake godine 1.11.-8.12. kod nas možete online naručiti i kupiti božićno drvce po mjeri i želji, odaberite vrstu i veličinu drvca tako da ispunite obrazac, nakon toga odgovoriti ćemo Vam s cijenom i terminom dostave, te ukoliko Vam odgovara dostaviti ćemo ga na dogovorenu adresu.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne bi bili zadovoljni dostavljenim drvcem, niste ga dužni preuzeti. Dostava se vrši do dvorišta ili haustora, zbog velikog broja dostava nismo u mogućnosti unositi drvca u stan.

Plaćanje se vrši kod dostave.

Besplatnu dostavu planiramo za 17.12.
isključivo na području Zagreba
Za eventualne ranije termine dostave slobodno nas kontaktirajte.

dostava

 

Ukoliko želite osobno doći i razgledati borove posjetite nas na našim prodajnim lokacijama u Zagrebu od 17.-24.12.2022

Drvca su dostupna i ranije u terminu isključivo po najavi i dogovoru.

Rasadnik se nalazi na Žumberku, a prodajno skladište u naselju Lučko, Novi Zagreb.

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama. Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu; 17.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Svake godine u ranijem periodu 1.11.-8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.