Dostava borova na području Zagreba

Dostava borovaZa naše kupce koji izvrše online narudžbu od 1.11.- 8.12. osigurana je i dostava borova na području Zagreba, prvi smo koji smo pokrenuli uslugu dostave borova i već nekoliko godina dostavljamo Božićna drvca u Vaš dom ili poslovni prostor.

Božićno drvce možete naručiti online, a plaćanje se vrši prilikom dostave. 30 godina bavimo se uzgojem i prodajom borova i jedni smo od najvećih proizvođača borova. Mnogobrojni zadovoljni korisnici naša su najveća preporuka, dostava se ne naplaćuje, a ukoliko ne bi bili zadovoljni dostavljenim drvcem isto niste dužni preuzeti.

Narudžbe za dostavu zaprimamo do 8.12.2022
(Ili do isteka zaliha)

Naši vjerni kupci upoznati su s našim lokacijama, jer već godinama poslujemo na istim adresama. Prodaja Borova na našim štandovima vrši se svake godine u periodu; 18.-24- prosinac od 10h do 20h svakog dana.

Prijavite se na našu listu korisnika i javiti ćemo Vam na vrijeme kada kreću pripreme i narudžbe za Božićna drvca. Budite prvi koji će moći naručiti naša selektirana drvca uz mogućnost besplatne dostave i ostalih pogodnosti  za naše stalne i vjerne kupce.