Božićna drvca u teglama svake godine kupuje sve veći broj građana, ne samo zbog ekološke osvještenosti i brige za okoliš, već i zbog toga što takva drvca gube vrlo malo iglica prilikom unošenja u topli stan ili kuću. U ponudi imamo i sadnice borova, božićna drvca s korijenom koje je moguće kasnije presaditi negdje u prirodi ili ukoliko nije preveliko moguće je držanje na dvorištu tjekom godine i korištenje za božić kroz nekoliko sezona. Božićna drvca u teglama idealno su rješenje i za obitelji sa malom djecom jer takvo Božićno drvce teško će se prevrnuti ukoliko će ga djeca dirati.

Cijene božićnih drvaca ovise o vrsti i veličini drvca. U lončanice se stavlja srebrna smreka jer ona ima manji korijenski sustav te su pogodnije za držanje u tegli i kasnije presađivanje.

BOROVI U TEGLAMA – BOŽIĆNA DRVCA S KORIJENOM

2023 – RASPRODANO – ZATVORENO

Svake godine u ranijem periodu do 8.12. primamo online narudžbe za božićna drvca s dostavom na području Zagreba. Prijavite se na našu kontakt listu i obavijestit ćemo Vas na vrijeme kad krenemo s rezervacijama Božićnih drvaca.